OM OS

SecretMedia blev etableret i 2015 med base placeret i Randers.
Hvis man skal beskrive os er vi nok lidt en blæksprutte virksomhed, men mange forskellige talenter samlet under et tag.

Foruden talenterne i eget hus, har vi flere super dygtige og kompetente samarbejdspartnere, som hjælper os med at løfter vores fornemmeste opgave – at have glade kunder.

Vi har igennem tiden, hjulpet virksomheder i alle størrelser med at få enderne til at nå sammen. Vi har altid ”Ja hatten” på og fokus på det gode samarbejde. Det er meget vigtig for os, at vores kunder er glade og føler de kan komme til os med de udforinger der måtte opstå. Det handler både dem i dagligdagen, eller hvis virksomheden vokser, uden de frygter en kæmpe regning.

Hvad end det drejer sig om markedsføring, print, kundeservice og medarbejder pleje med eksempelvis kaffe og vending maskiner, eller IT teknik så kan vi give en hånd med.

Vi lægger stor værdi på vores ansatte, der danner skelettet i SecretMedia, er glade og tilfreds. Derfor er det miljø vi har her i virksomheden professionelt, men altid med et smil på læben. Der skal med andre ord, være hjerterum. Hjerterum og smil, gives videre til vores kunder og samarbejdspartnere. Og det tror vi på er basen for et godt samarbejde.

  • Samarbejde og glade kunder
  • Godt arbejdsmiljø
  • Hjerterum
  • Ja hatten på