PRINT

Står din virksomhed og mangler en printløsning?

Alle virksomheder printer i større eller mindre grad, det er kun et spørgsmål om hvor meget. Derfor er det vigtigt at vælge en printløsning, der kan tilpasses det behov, som der reelt set er i din virksomhed – dermed undgår overbetaling.

Tænk grønt med en printerløsning der skåner miljøet og nedbring dine udgifter. Vores printere er designet til erhvervsbrug og vil derfor mindske dine behov for bestilling og udskiftning af toner. Dermed kan du øge din virksomheds produktivitet, nedbringe din miljøpåvirkning og samtidig mindske dine omkostninger.

Til en printløsning høre også en serviceaftale. Har din virksomhed printere fra forskellige producenter, kan der være individuelle serviceaftaler fra hver printerproducent. Det kan betyde at du skal have fat i flere forskellige virksomheder hvis der opstår problemer, hvilket kan være tidskrævende.

Vi kan som uafhængige printer leverandør tilbyde support og service på tværs af producenter og modeller. Det giver dig stører frihed til at få den produktpakke som passer bedst til din virksomhed.

• Skån miljøet
• Formindske omkostningerne
• Service på tværs af producenter og modeller
• Øge produktiviteten
• En tilpasset løsning

Hos SecretMedia, vil gerne vores kunder ikke alene får den bedste service og økonomiske løsning, men også en printløsning som har fokus på miljøet. Lyder det som en løsning der vil gavne din virksomhed, så kontakt os til en uforpligtende samtale. Sammen finder vi den løsning som passer bedste til din virksomhed.

Kontakt

Kontakt os for en uforpligtende samtalt om din grønne printløsning