TRYKMATERIALE

For at få kunder i butikken, skal en virksomhed kunne findes og kunderne skal kunne genkende markedsføringen. For eksempel ser du fire cirkler på en række der overlapper hinanden, er de fleste ikke i tvivl om at de ser på bilmærket Audi. Det er genkendelse. Denne genkendelse er ikke nem at skabe for en virksomhed. Men alle starter et sted – også Audi.

For at din virksomhed kan komme ud til kunderne er det vigtigt at der er en plan for hvordan det skal gøres. Vi har skrevet nogle spørgsmål der kan hjælpe jer med at finde ud af om i er på rette spor.

  • Har jeres virksomheden en design stil?
  • Er design stilen gennemført?
  • Er budskabet nemt at fange?
  • Er der høj genkendelsesværdig i jeres logo?
  • Har i en markedsføringsplan?

Hvis i kan svare ”nej” til flere af disse spørgsmål, er det et tegn på det er ved at være på tide at få kigget på jeres markedsføring.

Der er meget naturligvis meget mere i en markedsføringsplan end bare de spørgsmål. Men resten kan vi snakke om, når vi kommer i gang med jeres nye markedsføringsplan.

De trykte medier er trods den elektroniske alder vi lever i, bestemt ikke væk og det er stadig, en meget vigtig del af jeres markedsføring. Fra visitkort til designet på bilerne til jeres hjemmeside, er der rigtig mange ting der kan hjælpe jer som virksomhed med genkendelse af kunder og dermed en større kundekreds.

Hos SecretMedia kan vi hjælpe jeres virksomhed med at komme på kortet og få jeres markedsføring ensrettet. Vores grafiker med mere end 15 års erfaring sidder klar til at tage en snak med jer, så i kan få visualiseret jeres tanker og idéer.

Kontakt os

Kontakt os nu for en uforpligtende samtale så vi sammen, kan sættes jeres virksomhed på kortet